Programi hrvatskoga jezika i kulture PDF Print E-mail


Mala škola hrvatskoga jezika i kulture (MŠ) i Hrvatski dani za djecu, mladež, učitelje i roditelje (HD) su programi Odjela za školstvo Hrvatske matice iseljenika namijenjeni djeci i mladima koji žive i školuju se izvan RH, s ciljem da im se na zanimljiv, kreativan i poticajan način približe sve sastavnice hrvatskoga identiteta.

Velike tajne Male škole (uradak filmske radionice Male škole hrvatskoga jezika i kulture 2014.)


 

Oba programa se temelje na neklasičnim oblicima rada, tj. projektnoj nastavi ili radu u radionicama (jezična, dramska, lutkarska radionica, radionica hrvatske kulturne i prirodne baštine, radionica za učitelje te novinarska radionica). Uspjeh radionica zasigurno pripada i višegodišnjem znanstvenom i stručnom radu njezinih voditelja, stručnjaka za pojedina područja. Ova stanica donosi izbor njihovih nastavnih materijala i ideja.


Pristojnost nam nalaže da ne brišemo potpise autora i ne objavljujemo (djelomično ili u cjelini) tuđe uratke. Hrvatska matica iseljenika ne preuzima odgovornost za moguću povredu autorskih prava.

 


 

Muzička podloga

Get Adobe Flash player

Anketa

Na portalu me zanimaju ?
 

Tko je Online

We have 7 guests online
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday140
mod_vvisit_counterYesterday92
mod_vvisit_counterThis week323
mod_vvisit_counterLast week851
mod_vvisit_counterThis month2279
mod_vvisit_counterLast month3969
mod_vvisit_counterAll days1966893

We have: 7 guests online
Your IP: 18.204.2.190
 , 
Today: Apr 20, 2021