Traduction ...
Croatian
Hrvatski jezik PDF Print E-mail

Zbirka nastavnih materijala razredne nastave hrvatskih učitelja i učiteljica

Ovo je zbirka nastavnih materijala koje su učiteljice i učitelji razredne nastave objavili na forumu razredne nastave. Svi se dokumenti mogu lako prilagoditi novim potrebama. Svakako preporučamo!


Razredna nastava

Zbirka sadržaja i ideja za rad u razrednoj nastavi. Autorica je učiteljica jedne zagrebačke osnovne škole. Preporučamo!


Stranice Pučkog otvorenog učilišta Korak po korak namijenjene su odgajateljima, učiteljima, nastavnicima, stručnim timovima i ravnateljima vrtića i osnovnih i srednjih škola.

 

Zlatna djeca

Zbirka radnih listova i kreativnih ideja koji se mogu koristiti u nastavi, ali i prilagoditi novim potrebama. Autor je jedna obitelj :) Preporučamo!

 

HRT Školski sat

Zabavni i obrazovni portal HRT-a, namijenjen djeci i mladima osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Podijeljen prema sadržajima, a sadržava i tražilicu za pretraživanje po pojmovima. Korisno i poučno za napredno učenje hrvatskog jezika i kulturno-povijesne baštine.


Suradnici u učenju (Partners in Learning) , korisno i zanimljivo mjesto susreta s nastavnicima i učiteljima, studentima i učenicima te mjesto razmjene konkretnih i praktičnih iskustava o inovativnim načinima korištenja informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju.

Hrvatski jezični portal, internet projekt Novog Libera, prvi je internetom distribuirani enciklopedijski rječnik hrvatskoga jezika s integriranim spelling-checkerom i interaktivnim pravopisnim savjetnikom.


Hrvatski akademski spelling checker omogućuje online strojnu provjeru pravopisa teksta upisanog preko obrasca, ali i provjeru datoteka u formatima PDF, DOC, TXT, kao i provjeru pravopisa sadržaja zadane web-stranice.


CARNetov video portal Baltazar sadrži cjelokupni pedagoško obrazovni program Zagreb filma. Sadržajima na Portalu Baltazar mogu pristupiti samo CARNetovi korisnici koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.

Na Portalu je objavljeno 711 video materijala u 13 kategorija, a jedna od njih je i hrvatski jezik.

Portal Hrvatski u školi Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje namijenjen ne učenicima te učiteljima i profesorima u osnovnoj i srednjoj školi, roditeljima i svima koje zanimaju praktični zadaci i sadržaji vezani uz poučavanje hrvatskoga jezika.

Hrvatski jezični korpus Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje

Online igre za učenje hrvatskog jezika

 

Naučite hrvatski je stranica namijenjena učenju hrvatskog jezika potpuno besplatno. Sadrži zvučne zapise za lako savladavanje jezika i još puno toga.

Online hrvatsko-engleski rječnik

Korisne hrvatske riječi i fraze s prijevodima na engleski jezik i audio zapisom

 

Vježbe za čitanje koje je osmislio jedan kreativni učitelj

 

Prevoditelj

CroatianEnglishFrançaisGermanItalianSpanish

Muzička podloga

Get Adobe Flash player

Anketa

Na portalu me zanimaju ?
 

Tko je Online

We have 5 guests online
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday97
mod_vvisit_counterYesterday134
mod_vvisit_counterThis week231
mod_vvisit_counterLast week663
mod_vvisit_counterThis month2727
mod_vvisit_counterLast month2411
mod_vvisit_counterAll days2012392

We have: 5 guests online
Your IP: 44.201.68.86
 , 
Today: Sep 26, 2022